Worm Skrue Jack Growing Widely

En orm er et utstyr som har en eller flere spiralformede tenner og er forlovet med ormhjulet for å danne et forskyvbart akselgearpar. Indeksjonsflaten kan være en sylindrisk overflate, Worm Screw Jack en konisk overflate eller en ringformet overflate. Ifølge en annen tannprofilkurve, kan vanlig sylindrisk orm deles inn i Archimedes-ormen (ZA-ormen), involutorm (ZI-orm), vanlig rett orm (ZN-orm) og kegleformet sylindrisk orm (ZK Worm) og så videre

(1) Archimedes orm: Denne ormen, Worm Screw Jack i planet vinkelrett på ormen aksen (dvs. enden), tannprofilen for Archimedes-spiralen, i tannprofilens akse (dvs. aksiale tenner Profil) er en rett linje med tannvinkel a0 = 20 °. Den kan bearbeides på en dreiebenk med enpolet (med en ledningsvinkel på γ ≤ 3 °) eller en dobbeltpolet (når γ> 3 °) med en rett kant. Når verktøyet er installert, må Worm Screw Jack den øvre overflaten av skjærekanten passere gjennom ormen på ormen. Denne ormslipingen er vanskelig når ledningsvinkelen er stor forvirring.

(2) involute orm: involute orm (ZI orm) orm tann overflate er gradvis åpen spiraloverflate, slutten av tannprofilen for involute. Ved bearbeiding er verktøykanten tangent til grunnsirkelen. Kan slipes, lett å sikre nøyaktighet i behandlingen. Vanligvis brukt til antall ormhodet mer høy hastighet og mer sofistikert overføring.

(3) Normal retting orm: Enden på denne ormen er utvidet involute, Worm Screw Jack og tannflaten (NN) er rett. ZN orm er også en rett knivblad med en enkelt pol eller pol i dreiebenken. Dreier når knivbladet ligger på spiraloverflaten av loven, er Worm Screw Jack behandlingen enkel, kan slipeskive brukes, ofte brukt i lang presisjon ormdrift.

(4) Cone Envelope Worm: Dette er en ikke-lineær spiralorm. Den kan ikke maskineres på en dreiebenk og kan bare freses på en fresemaskin og males på en grinder. Bearbeiding, Worm Skrue Plugg kutter eller slipeskive plassert i normal retning av ormen tannsporet, i tillegg til arbeidsstykket for spiralbevegelsen, verktøyet samtidig rundt sin egen akse for roterende bevegelse. På denne tiden er Worm Screw Jack fresen på fresemaskinen (eller slipeskiven) spiral-tannoverflaten på ormen, og tannprofilen på II og NN-delene er en kurve. Denne ormen er enkel å male, ormen er mer nøyaktig, søknaden er stadig mer omfattende.

Den sirkulære sylindriske ormdriften er lik den konvensjonelle sylindriske ormdriften, bortsett fra at profilen til tannprofilen er forskjellig. Den spiralformede overflaten av ormen er kuttet med et blad med en rundet bue, Worm Screw Jack og ormen er laget med Fan Chengfa. I mellomplanet (dvs. aksen til ormen og midten av ormen) er ormens tannprofil konkavbue og tannprofilen til ormen gir konveks. Derfor er den sirkulære sylindriske ormdriften en konkav og konveks bue-tannmasse på transmisjonen, Worm Screw Jack, men også en kontaktlinje med overføringen. Hovedtrekkene er: høy effektivitet, vanligvis opptil 90%; lastkapasitet, generelt høyere enn den vanlige sylindriske ormdriften 50% til 150%; liten størrelse; liten kvalitet; kompakt struktur. Denne stasjonen har vært mye brukt i metallurgi, gruvedrift, kjemisk konstruksjon, Worm Screw Jack løft og annet mekanisk utstyr i avmatningen.

Snekkegiret er preget av at ormlegemet er i aksial form, er en konkav sirkelbue for dannelsen av den roterende overflaten av bussen, Worm Screw Jack, slik at denne ormdriften heter ormhjulet. I maskeringsbåndet til denne transmisjonen er bekkenes sirkelsirkel plassert på den buede overflaten av ormen, det vil si at ormen av ormen er viklet rundt ormhjulet. Worm Screw Jack I midtplanet er ormen og ormen utstyret rett tannprofil. På grunn av tennets samtidige innsnevring, og kontakten mellom tennene og bevegelsesretningen til ormutrustningen er lik den vertikale, Worm Screw Jack, som i stor grad forbedret tannene og dannelsen av smøreoljefilmbetingelser, Worm Skrue Jack og dermed bære kapasitet på om Akmami Germany orm drive 2 til 4 ganger effektiviteten er vanligvis så høy som 0,85 ~ 0,9; men det krever høyere produksjons- og installasjonsnøyaktighet.