Miter Gearbox Forespørsel om forbedring

Miterkasse Med utviklingen av bilproduksjonsteknologi og bruken av kravene til økningen beveger bilutstyret seg mot høy presisjon, høy styrke, Mitre Gearbox høy last, lav støy, lett og lang levetid, og dermed gir teknologi stilles høyere krav. Avfasingen av tannhjulet er et meget viktig prosessmål for å styre girstøyen, Mitre Girkassen, som har vekket oppmerksomheten og oppmerksomheten til utstyrsindustrien og produksjonsindustrien i inn-og utland.

Avfasningen er i hovedsak en liten avfasning, Mitre Girkasse som er alle de synlige skarpe hjørner etter tannprofilen til tannhjulet, og deretter en liten avfasning for å ha en stor avfasning i begge ender av giret (det vil si vinkelen ) faseforskjell, det kalles chamfering. Miter Gearbox Chamfering er delt inn i følgende to: tann topp avfasning og tannprofil chamfering

Avfasningen er et viktig mål for chamfering langs tennens endeflate for å hindre støy og skade fra å gripe inn i tannoverflaten på grunn av de små støtene.

Et par tannhjul i ferd med å engasjere, Mitre Girkasse begynnelsen av engasjementet, på grunn av behandling og deformering av tennene, fører lett til støt, slik at vibrasjonene øker.

Store og små gir i operasjonen, Miter Gearbox hvis du ikke bruker toppen av tannen, så vises ofte i tannrotens tannhjulspenner. Dette er fordi størrelsen på tannhjulets tannhjul er generelt vanskeligere enn tannrotten, og hvor glidningshastigheten er større, gir MITTER Girkasse kombinert med feil justering når den er installert, slik at driften av tannhjulets størrelse er ofte toppen av hverandre av tannrotten, lett å tegne spor merker ligner liming, noen ganger tannhjulet tannoverflaten tegner også samme spor merkene, gir levetiden en alvorlig innvirkning.

Etter avfasning for å eliminere tannspissen og tannprofilen har skarpe hjørner følgende fordeler:

(1) Ved induksjonsherding av giret, har Mitre girkasse mellomfrekvensen, spesielt høyfrekvensvarmen, overoppheting ved de skarpe hjørner. Derfor må tannhjulet tippes før tennkjøling for å oppnå den beste slokkingseffekten under varmebehandlingen.

(2) på det herdede utstyret, karburering før riktig varme før avfasningen (fortrinnsvis avrundet) i varmebehandlings-karbureringsprosessen for å unngå rotasjon av tennene i hjørnene av den oksidative decarburisering.

(3) for å redusere spenningskonsentrasjonen under slukking for å redusere og eliminere varmebehandlingsprosessen forårsaket av slukning av sprekker eller sprekker, Mitre Girkasse som for forebygging av slukningssprengning har en viktig rolle.

Moderne kraftige herdede gir er ikke bare avhengig av slipemaskinen for å sikre nøyaktigheten av sliping, mange innenlandske og utenlandske bedrifter har med hell utført for å klø av slipingsprosessen, om eksterne eller indre tenner er karbidverktøy. Herdet overflate for skraping. Som det herdede ansiktet etter chamfering, bidrar det til kutting av verktøyet, Mitre Girkasse som effektivt kan unngå kniven og kippe kniven. For den herdede overflaten å klø av slipingsprosessen, skraping før den harde siden av ansiktet, er veldig viktig og må være et arbeid.

Gear girkledning er å sikre at kvaliteten på giret ikke kan brukes til å ignorere den viktige prosessen, Miterkasse i henhold til giret i esken i stillingen og rollen til tannhøyden er også forskjellig.