Miterkasse Kvalitet er mer stabil

Girkassen er rollen som matchende hastighet og overføringsmoment mellom føreren og arbeidsmaskinen. Derfor påvirker den normale driften av girkassen normal drift av hele systemet, Mitre girkasse og dets forskjellige aspekter ved egenskapene er også viktige. Miter Gearbox For tiden er den innenlandske produksjonen av mekaniske produkter med utenlandske maskiner produkter, det er fortsatt hull, disse hullene er hovedsakelig reflektert i de grunnleggende komponentene, for eksempel hydrauliske komponenter, stor kapasitet og lav ytelse, Mitre Gearbox alvorlig oljeutslipp. Mens innføringen av utenlandske mekaniske produkter, er kvaliteten på det hydrauliske systemet mer stabil, etter en lang periode med bruk av liten oljelekkasje. På grunn av mangel på oppmerksomhet til mekaniske produkter og produksjonsprosessen av renslighet forårsaket av dårlig kvalitet, lav produktlevering, kort levetid og andre problemer. Miterkasse Innenriks introduksjon av utenlandsk avansert teknologi samtidig, ikke på produktbehandlingen og monteringsprosessen renslighet forårsaket nok oppmerksomhet, noe som resulterte i samme teknologi, men ytelsen til produktet produsert med stor forskjell fra utlandet. Miter Girkasse Girkassen renhet er hovedsakelig reflektert i delene i ferd med montering og montering av jern og andre urenheter, smøreoljens renhet og andre problemer. Miter Gearbox Problemet med renslighet er enkelt, men problemene eller feilene er mangesidig. Følgende er en beskrivelse av årsakene til renslighet, innvirkning og forbedring.

(1) Smøreoljens klarhet i girkassen er dårlig. Dette er den direkte årsaken til dårlig renslighet. Hovedkonsekvensene er: når girkassen begynner å løpe, kommer smøreoljen inn i smørelinjen til hvert smørepunkt (generelt girgiringsområdet og lagerområdet), hvor forurensningene også når innsnittssonen og lageret og dermed påvirker deres Service liv. Derfor anbefales det at du bruker et spesielt oljefilter for å filtrere før smøremiddelet brukes.

(2) deler av maskinen produsert når strykejernet ikke er rent. Miter Girkasse På den ene siden er den neste prosessen med å behandle arbeidstakere på grunn av uforsiktig deler av strykejernet å rydde opp, noe som resulterer i overflaten av delene av gropen eller riper og andre feil. Den andre er at det ikke er lett å rengjøre jern på noen steder, som for eksempel (se figur 1). Jerninnleggingene i girkassen etter arbeidet vil komme gjennom oljen inn i arbeidsområdet, og deretter skade på delene.

(3) pickling etter olje og sveising og annen behandling. Miter Girkasse Etter at syrepipekretsen ikke er sveiset, eller sveising av urenheter kommer inn i rørledningen, og med oljen i girkassen syklus.

(4) montert på ferdigproduktet for enkelte deler av behandlingen etter behandling. Prinsipp med (3).

(5) Etter rengjøring av delene, vær ikke oppmerksom på bevaring, Mitre girkasse fritt å sette. Slike støv og andre urenheter i de viktige delene av delene, og påvirker størrelsen på passformen.

(6) dårlig tetningseffekt. Fra designoverveielsene kan du bruke inngangs- og utgangsakselen V-type støvtetning; fra behandlingssynspunktet kan du forbedre overflatenes grovhet på akselen.

(7) maling kan ikke tåle høye temperaturer. Når girkassen under høye temperaturforhold, Miter Gearbox, kan boksveggmaling ikke tåle høy temperatur, malingsskall faller inn i smøreoljen; boks utenfor veggen av maling påvirker utseendet.

(8) tetningsmasse fallboksen. Når girboksens overflate eller annen bindeoverflate smører forseglingsmidlet for mye, vil Mitre Girkasse når boksen eller lokket trykkes inn i esken, inn i oljen