Miter Girkasse Kjørestyrke

Gearkassen er basert på modulbasert konstruksjonsprinsipp, Miterkasse gir stor reduksjon av type deler, egnet for storskala produksjon og fleksibelt utvalg. Også kjent som girkasser (dvs. girkasser) i bildeler.

1, i et bredt spekter for å endre størrelsen på bilens kjørehastighet og størrelsen på hjulet på bildrevet.

På grunn av bilens forskjellige kjøreforhold er det nødvendig at kjørehastigheten og kjøremomentet til bilen kan variere mye. For eksempel bør Mitre Girkasse i høyhastighetsveghastigheten nå 100 km / t, og i byområdene er hastigheten ofte 50 km / t eller så. Tom kjøretøyer rett på veien, kjøremotstanden er svært liten, og når lastet oppoverbakke, vil kjøremotstanden være stor. Miter Girkassen Karakteristikkene til bilens motorhastighetsområde er mindre, og dreiemomentområdet kan ikke oppfylle de faktiske behovene til veien.

Vevaksen til en bilmotor er vanligvis bare i stand til å svinge i en retning, og bilen må noen ganger kunne gå bakover, Mitre Girkasse, slik at kjøretøyet ofte brukes til å reversere kjøretøyet.

Når koblingen er tilkoblet, kan girkassen ikke utgir strøm. For eksempel er det mulig å sikre at føreren utløser koblingspedalen fra førersetet når motoren ikke slår av. Transmisjon med variabel hastighetsoverføringsmekanisme og variabel hastighetsreguleringsmekanisme av to deler. Hovedfunksjonen til transmisjonsmekanismen med variabel hastighet er å endre verdien og retningen av dreiemoment og hastighet; Miter Gearbox Hovedfunksjonen til kontrollmekanismen er å styre transmisjonsmekanismen for å oppnå overføring av transmisjonstransformasjonsforvandling, det vil si Miterkasse for å oppnå skift for å oppnå dreiemoment med variabel hastighet.

Den mekaniske girkassen brukes hovedsakelig til å redusere prinsippet om giroverføring. Enkelt sagt, girkassen har flere sett med gir enn de forskjellige girene, og bilen når skiftegraden, Mitre Girkasse som er gjennom driften av girkassen til de forskjellige girene, fungerer. Slik som i lav hastighet, slik at giret enn det store arbeidet, og med høy hastighet, slik at giret enn det lille arbeidet.