Tannhjulsdrift redusere hastigheten

Aksel girkassen er den siste delen av drivsystemet som overfører kraft til hjulparet, reduserer hastigheten på drivaksel eller hydraulisk motor, øker dreiemomentet og kjører hjulet til å rotere. Bevel Gearbox I en rekke store veier vedlikeholdsmaskiner, aksel girkasse struktur, hastighet forholdet er ikke det samme, dagens hjemmebruk WD-320 stabilt bilkjøring system og DC-32 tamping bil i utgangspunktet det samme, så de to akslene Girkasser er i utgangspunktet de samme.

DC-32 tampingbil har tre aksel girkasse, Bevel Gearbox delt inn i aktiv boggi aksel girkasse (heretter kalt aksel girkasse Ⅰ) og drevet boggi aksel girkasse (heretter kalt aksel girkasse Ⅱ) to typer. DC-32 tampbil med høyhastighets, lavhastighets to sett med reisesystem, høyhastighetsreise med hydraulisk mekanisk overføring, lavhastighetsreise ved hjelp av statisk hydraulisk kjøring.

Når rammen kjører i høy hastighet, er de to aksene av den fremre boggi drivakselene. Kjøreruten er: motor → hydraulisk momentomformer → girkasse → utgangsaksel → overføringsveske → drivaksel → aksel girkasse → hjul.

Når tampmaskinen kjører, er det nødvendig å starte, bremse eller pendle for trinnvis tampingsoperasjonen. Kjøreveien er: motor → hydraulisk girkasse → oljepumpe → oljemotor → girkasse → drivaksel Boks utgangsaksel → drivaksel → overføringsboks → drivaksel → aksel girkasse → foran bogie → hjul. Samtidig drives en annen oljemotor (hjelpemotor) baksiden av boggen som en hjelpestasjon for å øke hjulet.

Strukturen på aksel girkasse. Girkasse Girkassen brukes i figur 4 viser unipolar sylindrisk girmodus, hovedsakelig sammensatt av to aksler. Inngangsakselen 5 er en første aksel hvis innløp er forbundet med motoren med splines og et lite, rett sylindrisk gir 8 som er glidbar i aksial retning ved hjelp av splines. Bevel Gearbox Akselen 3 er den andre aksen, Bevel Gearbox og akselen er presset med et stort spor gir 1 for å drive akselen til å rotere. Tannhjulsboks Akselgirkassen er forsynt med en sylinderdrevet kobling som går i inngrep med det store sylindriske giret 1 ved å skyve gaffelen 7 på koblingsakselen 6 for å drive det lille, rette, sylindriske giret 8 som skal kobles til.