Høvel Gearbox Rapid Development

Med den raske utviklingen av jernbanesektoren har Bevel Gearbox for jernbanekonstruksjon, vedlikehold og reparasjon av store veiarbeidsmaskiner også vært rask utvikling. I dag er mye brukt i Kinas store jernbane vei vedlikeholdsmaskiner er følgende: tamping bil, stabil bil, Bevel Gearbox rengjøringsmaskin, med ballast lastebil, jernbane sliping og så videre. Hver type mekanisk aksel girkasse i henhold til egne arbeidsbehov, har sin egen unike drivdesign, men som en viktig del av veiarbeidsmaskiner, må de oppfylle følgende krav: ① høyhastighets kjøring og kan raskt komme inn og ut blokken ; ② deres egen virksomhet må reise; ③ forskjellige typer mekanisk knyttet til behovene til kjøring. Vektgearkasse Dette papiret analyserer hovedsakelig arbeidsstrukturen og overføringsprinsippet til DC-32 spjeldbil og WD-320 stabil aksel girkasse, og forklarer feilhåndteringsmetoden gjennom praktisk tilfelle.

Akselgirkassen er den siste delen av drivsystemet som overfører kraft til hjulparet, reduserer hastigheten på drivakslen eller hydraulikkmotoren, øker dreiemomentet og kjører hjulet til å rotere. I en rekke store veier vedlikeholdsmaskiner, aksel girkasse struktur, hastighet forholdet er ikke det samme, Bevel Gearbox nåværende innenlands bruk WD-320 stabilt bilkjøring system og DC-32 tamping bil i utgangspunktet det samme, så de to akslene Girkasser er i utgangspunktet de samme. I denne delen av strukturen av strukturen av bare tamping bilaksel girkasse som et eksempel for å analysere.

DC-32 tampingbil har tre aksel girkasse, Bevel Gearbox delt inn i aktiv boggi aksel girkasse (heretter kalt aksel girkasse Ⅰ) og drevet boggi aksel girkasse (heretter kalt aksel girkasse Ⅱ) to typer. DC-32 tampbil med høyhastighets, Bevel Gearbox lavhastighets to sett med reisesystem, høyhastighetsreisen ved hjelp av hydraulisk mekanisk girkasse, lavhastighetsreise ved hydrostatisk overføring.

Når rammen kjører med høy hastighet, er de to aksene på den fremre bogien de aktive akslene. Kjøreruten er: motor → hydraulisk momentomformer → girkasse → utgangsaksel → overføringsveske → drivaksel → aksel girkasse → hjul.

Når trucken kjører, er det påkrevd å starte, bremse eller pendle for trinnvis tamping. Sperre Girkasse Drivruten er: motor → hydraulisk girkasse → oljepumpe → oljemotor → girkasse → drivaksel → strømforsyning boks utgangsaksel → drivaksel → overføringsveske → drivaksel → aksel girkasse → foran bogie → hjul. Tannhjulsdrift Samtidig driver en annen oljemotor (hjelpemotor) en boggi på akselen som en hjelpestasjon for å øke drivkraften.

Girkassen brukes i figur 4 viser unipolar sylindrisk girmodus, hovedsakelig bestående av to aksler. Inngangsakselen 5 er en første aksel med sin innløpsende forbundet med motoren med splines og et lite, rett sylindrisk gir 8 som er glidbar i aksialretningen ved hjelp av splines. Akselen 3 er den andre aksen, akselen presses med det store sporet gir 1, og akselen roteres. Tannhjulsboks Akselgirkassen er utstyrt med en sylinderdrevet kobling som er forankret med det store sylindriske giret 1 ved å skyve den lille gaffel 8 ved å skyve gaffelen 7 på koblingsakselen 6 for å utføre inngrep og adskillelse med det store sylindriske giret 1.